"Вата" люто задоволена звільненням місцевих працівників "Укрзалізниці", і ті не будуть більше отримувати зарплатню у бандеробаксах", - Донецький Патріот про "солідарність" адептів Захараста

Безцільне існування «високодуховних» та загальне невдоволення ситуацією, що склалася все більше домінують у соціумі «молодої республіки ДиНиРи

Патріоти України пропонують ознайомитись зі спостереженнями, котрими поділився з окупованого міста наш дописувач під ніком Донецький патріот.

В останні дні одна з домінуючих тем ватного середовища у місті сповнює наснаги та віри у світле лугандонське майбуття. Характеризується вона кількома словами: «У сусіда корова здохла!»

Вата люто задоволена, що звільнили місцевих робітників «Укрзалізниці» і вони тепер не будуть отримувати зарплатню у бандеробаксах. Це називається щастя.

Шахтарі, що пахали у копанках, чи на контрольованих гоблінами підприємствах сяють як новорічні ялинки – колишнім працівникам зкомунізжених в України шахт видали лише по дві тисячи укроєвриків. Це називається - радість. Бо ніщо так не радує представника руцького міра, як негаразди у інших.

Якийсь дядько плекав намір пригостити своїх внуків смачними бадерівськими шоколадками і віз їх через БП у злочинній кількості- аж чотири штук. З метою безпеки «молодої рицпублики» дві з них були мужньо конфісковані. Бо «ніпаложина». Чому при поїданні укрочоколядок типовий ватник не гине через передозування хохлосмаку – незбагненно. Мали б початись судоми, блювота, рясне виділення піни з ротапронос та вселення бісів.

Інший господар придбав на вільній землі п’ять десятків яєць. Але яйцебандерівці змогли прорватись через лінію фронта лише з важкими непоправними втратами – три десятки безслідно згинули у нетрях суворої дирівської митниці. Правда відро (поки?) віддали. Свинина чи свиняча ковбаса, то взагалі витвір ССО ЗСУ, їм дорогу в донецьке гетто доблесно закривають грудьми і шлунками всі ватовоєни до останнього гику і геройської відрижки. Це називається «врагніпрайдьот».

Працівники однієї торгівельної мережі донесли інфу, що їм заборонили постачати українську продукцію. Чому конфіскації та заборони поставок вважаються нормою, а товарна блокада з бокуУкраїни вважається злом? Спитайте у психіатра, бо лише він пояснить особливості шизофренічного вмісту ватних бошок.

Днями дав своєму коту залишки рашаковбаси (того що приховано під цією гордою назвою), потім було соромно. Бо так дурнувато я і не згадаю коли себе відчував. Виразні очі старого мудрого мурлики прожекторували силу нерозуміння та презирства до мого необачного вчинку. А нервові посмикування хвоста недвозначно ідентифікували ставлення до цього «продукту». Віддав собаці – до ранку не здох, то є надія, що і ми виживемо. Це називається «ікономічна стратегія динири», або «імпортозаміщєніє».

Не дивно, що від такого харчу добра не чекай. Може через це кожного дня ватобійці пуляють і білий світ як у копієчку черги з зушек, снаряди з яких, що не розірвались, сипляться на голови мешканцям північної частини міста. Пояснити то польотами українських беспілотників мабуть не варто, бо розташування позицій оркозахисників і так давно відомі, і побачити хіба там можна нові зразки ідіотів. Це називається «собаці нема чого робити – вона сраку лиже».

А загалом настрої у адекватних донеччан як завжди стомлені, але сповнені надії, що все минає, то мине і це. А ще – дяка нашим стійким та терплячим воякам, що не допустили розростання ОРДЛО-раку на решту України.

Бажаю всім віри у перемогу і відновлення не тільки статусу кво, а й вищої справедливості. Зло буде зупинене. Зло буде подолане. Злу настане кінець…

Опублікував: Донецький патріот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Коли ж "нові обиччя" наїдяться? "Слуги народу" задумали протягти через Раду багатомільярдну схему з казино та готелями під "дахом" ФОПів

субота, 12 вересень 2020, 10:58

Нікому не відомі спрощенці з "міцним тилом" мають скласти нерівноправну конкуренцію юрособам в бізнесі, котрий приносить десятки мільярдів гривень щороку і сплачує мільярди гривень податків. Отже у Зеленського задумали дозволити фізособам-підприємцям н...

Хіти тижня. "Президент вже сів у машину, й кортеж мав їхати, але, мабуть, й через скло почув плач маленького хлопчиська", - Ірина Геращенко

середа, 6 березень 2019, 23:30

Прихильників чинного президента розчулила історія. Гарячі прихільники інших кандидатів, у свою чергу, зразу закидали нардепа звинуваченнями у "порохобостві". "Президент вже сів в машину й кортеж мав їхати, але , мабуть , й через скло почув плачі малень...